een project van Tot Heil des Volks
menu
Wat wij doen

Het team van Different biedt al 40 jaar psychopastorale begeleiding aan christenen die te maken hebben met homoseksuele gevoelens. De basis van onze hulpverlening wordt gevormd door de Bijbel, waarbij we ook gebruik maken van psychologische inzichten. We hebben in deze 40 jaar honderden cliënten verder mogen helpen.

“Ik liep de laatste tijd steeds meer vast in mijn homoseksuele gevoelens. Door de gesprekken bij Different kreeg ik meer inzicht en grip op mezelf. Nu ervaar ik weer perspectief en toekomst”.

We bieden begeleiding in de vorm van individuele- zowel als groepsgesprekken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor begeleiding aan familieleden van cliënten. Het is onze ervaring dat het voor christenen met homoseksuele gevoelens vaak lastig kan zijn om de drempel naar hulpverlening te nemen. Met name vrouwen blijken moeite te hebben om daadwerkelijk de stap te zetten. Daarom nodigen wij zeker ook vrouwen uit om contact met ons op te nemen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben we nog vier gesprekslocaties: in Rotterdam, Amersfoort en Amsterdam. Naast hulpverlening geven we lezingen, workshops en cursussen.

“Binnen het pastoraat van mijn eigen kerk waren ze wel van goede wil om me te helpen, maar ze wisten niet zoveel van homoseksualiteit af. Different heeft deze expertise wel. Daar doe ik mijn voordeel mee”.

Cookies helpen om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie