een project van Tot Heil des Volks
menu
Groepshulp

Different verzorgt groepsbijeenkomsten voor cliënten en oud-cliënten. We hebben supportgroepen voor mannen en vrouwen, groepen voor getrouwde mannen en partnergroepen.

Supportgroep
Getrouwde mannen-groep
Partnergroep

Kenmerken van de groepen

  • Een Bijbelse benadering van (homo)seksualiteit;
  • Een plek van ontmoeting, herkenning en bemoediging;
  • Het ondersteunen van elkaar in onze levenswandel met God;
  • Buiten de supportgroep om heeft ieder een eigen sociaal netwerk;
  • Accountability, het rekenschap afleggen aan elkaar;
  • Voorbede voor elkaar.

De groepen starten bij voldoende deelnemers.Ze komen eens per maand bij elkaar. De bijeenkomsten worden geleid door een hulpverlener van Different.
Van alle deelnemers wordt een open en actieve bijdrage verwacht. Aan het eind van ieder seizoen evalueren we de bijeenkomsten.

De vorm van de bijeenkomsten

We beginnen de bijeenkomsten met een kop koffie of thee. Na een ontspannen begin is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en bespreken we één van de vastgestelde onderwerpen of een hoofdstuk uit een boek.

Privacy

Vanzelfsprekend worden alle persoonlijke gegevens en dat wat er in de groep wordt besproken, vertrouwelijk behandeld en alleen met toestemming van de deelnemer met derden besproken.

Tarieven en vergoeding

Onze groepsgesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekering. Wij vragen voor deelname aan een groepsbijeenkomst van anderhalf uur een beperkte financiële bijdrage. De betaling kan na afloop van een groepsgesprek voldaan worden.

Meer informatie en aanmelding

Voor meer informatie of om je op te geven, kun je contact met ons opnemen.

 

Cookies helpen om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie